Onze Excel hulp service, Excel cursus en maatwerk software oplossingen

Software op maat
door VBA / JAVA Programmering

Maatwerk software voor uw eigen bedrijf, waarmee u uw huidige processen verbeterd en efficiënter kunt werken? Excel-Hulp is gespecialiseerd in verschillende programmeertalen zoals VBA en JAVA. Dit is mogelijk voor zowel Windows als Mac systemen. Bent u benieuwd naar de voordelen van maatwerk software voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor gratis advies!

Webapplicaties & App ontwikkeling

U bent op zoek naar een ontwikkelaar die uw eigen web gestuurde applicatie kan programmeren? Het voordeel hiervan is dat meerdere gebruikers gemakkelijk toegang kunnen krijgen in een online omgeving, waaruit ze data met elkaar kunnen uitwisselen. Daarnaast is het mogelijk om specifieke acties per gebruiker in of uit te schakelen, zodat bepaalde dat niet voor iedereen beschikbaar is. Vaak betekend dit meer inzicht en een efficiëntere manier van werken. Op maat gemaakt betekent natuurlijk dat u zelf beslist welke functies de eindgebruiker echt nodig heeft. Is uw bedrijf klaar voor een mobiele app, zodat uw bedrijf ook op smartphones zichtbaar is? Ons team van ontwikkelaars staat voor u klaar om te kijken naar de mogelijkheden voor uw eigen Android app.

Excel automatisering & Macro Programmering

Excel Help biedt een breed scala aan geautomatiseerde oplossingen zowel met als zonder Excel. Met VBA programmering is het mogelijk om verschillende applicaties aan elkaar koppelen. U kunt hierbij denken aan een geautomatiseerd systeem voor bijvoorbeeld rapportages en het berekenen en presenteren van KPI’s, maar ook voor het het maken van interactieve diagrammen en grafieken behoort tot de mogelijkheden. Wilt u dat Excel u ondersteunt met het maken van automatisch maken van offertes, facturen en/of emails voor klanten? Wij zorgen ervoor dat Office applicaties gekoppeld worden aan elkaar, zodat bepaalde handelingen tot het verleden behoren. Denk hierbij aan het automatisch toevoegen van adresgegevens aan een factuur. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing. Zowel klein als groot!

Excel hulp bij formules, Dashboards & complexe bestanden

De meeste spreadsheets kunnen worden geüpdatet en geautomatiseerd met de nieuwste Excel functies en formules, zodat de kwaliteit van het bestand kan worden verbeterd. Het integreren van deze nieuwe functies resulteert vaak in een hogere mate van efficiëntie voor uw dagelijkse processen. Benieuwd hoe Excel-Help uw huidige werkmappen kan automatiseren of hoe u uw data in een gebruikersvriendelijk dashboard kunt presenteren? Of zit u al een tijdje vast in een complexe formule, waarmee u gewoonweg hulp nodig heeft van een expert? Schroom niet en neem contact met ons op voor gratis advies!

Wij helpen uw graag verder!

Stuur ons uw vrijblijvende aanvraag!

Contact Us